loading

O nama

Mi smo agencija koja primenjuje sva svoja kreativna znanja u marketinškim kampanjama. U sklopu agencije posedujemo sopstvenu produkciju, marketing agenciju, dva portala, Balkan Stars koji je među najposećenijim portalima na Balkanu, Mondovizija prvi crnogorski estradni portal i još mnogo toga !

Digital i social marketing

Marketing na društvenim mrežama (eng. social media marketing, ili skraćeno SMM), jeste vrsta internet marketinga koja koristi društvene mreže kao marketinški alat. Glavni cilj marketinga na društvenim mrežama je da se proizvodi sadržaj koji će korisnici deliti s drugima i pomoći kompaniji da dostigne veću izloženost brenda i veći domet kupaca. Dobar marketing na društvenim mrežama zahteva posvećenost. Ako ste novi u ovome, možda mislite da je dovoljno imati nekoliko postova dnevno, slučajna ažuriranja statusa, solidan broj pratilaca i lajkova i da će to magično podići vaš biznis. Istina je daleko od toga - potrebno je detaljno planiranje i posvećenost.

Naše SMM usluge obuhvataju sledeće oblasti:  • konsultacije i kreiranje strategije za društvene medije (analiza konkurencije)
  • kreiranje jedinstvenog Facebook, Instagram i YouTube naloga sa naslovnom i profilnom slikom
  • reklamiranje na društvenim mrežama
  • postavljanje vašeg audio zapisa na Deezer, Spootify, Instagram & Facebook music I mnoge druge digitalne platofrme
  • postavljanje Vaše pesme na naš YouTube kanal uz gratis određen broj pregleda I promocije
  • povećanje YouTube pregleda, lajkova, subscribe-ova
  • pravljenje I monetizaciju Vašeg ličnog YouTube kanala
Bilo da su u pitanju velika kompanija, mala kompanija ili pojedinac, svi mogu koristiti potencijal društvenih medija i pokazati postojećim ili potencijalnim klijentima svoju profesionalnost i vrednost koju bi dobili (ili dobijaju) poslujući s njima.

Društvene mreže danas nude najveće i najisplativije prilike za reklamiranje. Ako želite da budete tamo gde su i vaši kupci - na društvenim mrežama - naručite uslugu marketinga sadržajem ili marketinga na društvenim mrežama kako bismo zajedno iskoristili digitalne platforme kao najbolji marketinški alat i potpuno promenili tok vašeg poslovanja. Pružite priliku interakciji i nastupite sigurnim ulaganjem u reklamiranje.